WONDERCAMPUS SESSIES

Wondercampus IN DE KLAS

~ Wonderen gebeuren alleen in HET MOMENTUM ~

HET MOMENTUM WONDERCAMPUS  is de plaats waar de nieuwe generatie samenkomt om te leren door verschillende activiteiten. Zo zijn er activiteiten die spelgericht zijn en activiteiten die meer gericht zijn op zelfontwikkeling. De kinderen leren wat het MOMENTUM is en wat het voor hen kan doen. 

Alle activiteiten en het programma zijn gebaseerd op ZELFACTIVATIE, ZELFORGANISATIE, ZELFREALISATIE.

Hoe kinderen spelenderwijs wonderen leren verrichten:

Hoe ziet zo’n dagdeel er dan uit?

HET MOMENTUM leert de kinderen wat ze nodig hebben en laat hen tegelijkertijd zijn alles wat ze zijn. 

  • 3 maal hetzelfde, Het Heilige Momentum: Driemaal dingen op exact dezelfde manier zeggen geeft kracht en energie. Kinderen leren hoe woorden en timing kracht kunnen geven. 
  • In een keer het juiste doen, Het Momentum is het juiste doen: dit lijkt simpel, maar het kan lastig zijn. zeker als het de eerste paar keer niet lukt. Dan wordt vaak steeds moeilijker. Het Momentum kan je helpen.
  • Omgeving creëren, Omgeving en het Momentum: Hier kunnen de kinderen hun omgeving creëren door het Momentum in te zetten: In het Momentum veranderd alles, zo kunnen kinderen ook hun omgeving veranderen met behulp van het Momentum. 
  • Gedragen door het Momentum, Het Momentum en Beweging: Oefeningen waarbij kinderen kunnen ervaren hoe het is om gedragen te worden in hun bewegingen, door het Momentum.
  • Het mysterie van nummers en reeksen, Het Momentum en nummers, In het Moment zijn en toevalligheden: Hier leren de kinderen dat nummers per ’toeval’ kunnen verschijnen en hoe reeksen werken. Het werken met reeksen geeft ze bovendien een uitzonderlijk inzicht in simpel rekenen. Een heel speciale boodschap, In het Moment zijn en toevalligheden. In een kring wordt een balletje doorgegeven waar een boodschap in zit. Wanneer de muziek stopt kan het kind die het balletje heeft deze openmaken en de speciale boodschap lezen.
  • Escaperoom, Het Momentum en nummers. Ontsnappen daar waar anderen denken dat onmogelijk is. Cijfercombinaties (nummers) raden. Je kan er alleen uit als je het in een keer goed raad. De nummers zelf staan niet vast maar kunnen veranderen.

Verder is er in de klassen aandacht voor de INTUITIE – de STILTE – de INTENTIE – de AANDACHT – de GEDACHTEN – het GEVOEL – het LICHAAM en het ZELF.

HET MOMENTUM en het juiste moment.

Woorden op het juiste moment,  de juiste toon op het juiste moment en de juiste houding op het juiste moment veranderd alles. Dit is een goed voorbeeld van hoe en waar HET MOMENTUM impact kan hebben op de rest van het leven van het kind. Want In Het Momentum veranderd alles.

In het Momentum veranderd alles. Het juiste moment is het moment wanneer alles samenkomt in één moment.  Door in het moment te blijven kan de hele wereld veranderen. 

Het juiste moment is de juiste intentie. Daarom begint elke intentie met de juiste gedachte. Door de intentie komt de wereld in beweging en door de beweging komt de wereld in verandering. 

Het MOMENTUM kan de wereld veranderen en is iets wat alleen kinderen begrijpen. De ervaringen die kinderen in het MOMENTUM krijgen zullen ze nooit zullen vergeten. Want kinderen begrijpen wel wat hier staat.  Wat ze hier leren en vanuit oorsprong al weten is wat HET MOMENTUM is en hoe ze zelf hiermee om kunnen gaan in het juiste moment.

Het Juiste Moment.

De juiste intentie op het juiste moment veranderd alles.

De juiste focus op het juiste moment veranderd alles.

De juiste gedachte op het juiste moment veranderd alles.

De juiste herinnering op het juiste moment veranderd alles.

Het juiste gevoel op het juiste moment veranderd alles.

De juiste indruk op het juiste moment veranderd alles.

De juiste wens op het juiste moment veranderd alles.

De juiste daad op het juiste moment veranderd alles.

De juiste woordenschat op het juiste moment veranderd alles.

Het juiste woord op het juiste moment veranderd alles.

De juiste toon op het juiste moment veranderd alles.

De juiste kennis op het juiste moment veranderd alles.

De juiste omgeving in het moment veranderd alles.

De juiste mensen op de juiste plaats en het juiste moment veranderd alles.

Het juiste talent op het juiste moment veranderd alles,

…dan begrijpt iedereen het en dat veranderd alles.

Reserveer nu online