HET MOMENTUM en PERSOONLIJKE KRACHT

HET MOMENTUM en PERSOONLIJKE KRACHT

~ Het Momentum is je persoonlijke kracht. ~

Veel mensen staan uit hun persoonlijke kracht simpelweg omdat ze meer met liefde en zelfliefde bezig zijn dan met hun kracht. 

Veel mensen durven of willen ook niet met hun persoonlijke kracht bezig zijn om zichzelf op aarde te zetten. Bovendien zijn zijn veel mensen niet eens bezig met zichzelf, weten niet eens wat persoonlijke kracht is  en laten dingen hen overkomen waardoor ze uit hun persoonlijke kracht raken. Veel mensen weten niet en dat er zoiets is als een hogere en een lagere wil die bepaald in welke mate je in je kracht staat.

Er zijn weinig mensen echt zover in hun persoonlijke kracht dat ze alles naar hun hand kunnen zetten en dan wel op een betamelijke manier zonder dat dit ten koste gaat van anderen of hun omgeving, maar juist volledig bewust ten goede van henzelf en van anderen en de wereld, zelfs zonder dat anderen hier gewaar van zijn.

Dat is wat werkelijke persoonlijke kracht met zich meebrengt. Persoonlijke kracht is wat anderen wel zien bij de anderen maar niet willen voor zichzelf, om een of andere reden dit niet durven aan te gaan, omdat het vaak confrontatie met anderen betekent of voor zichzelf durven opkomen. 

Het MOMENTUM is de kracht die mensen aanstuurt om de dingen naar hun hand te zetten en om dingen uit hun handen te geven. Daarom zijn veel mensen niet in hun persoonlijke kracht omdat ze de dingen te veel naar zich toe willen halen of juiste teveel dingen van zich afhouden, waardoor ze ook de energie ontlopen die met deze dingen gepaard gaat.