HET BEWUSTZIJN VAN DE MAN DIE HET VERSTERKEN KAN.

~ ook ik was een man die het kon tanen. ~

ik ben de man die het gedaan heeft in deze wereld.

Ik ben de man die het bewustzijn heeft versterkt et de gedachte dat ik ook iemand ben die de wereld van een gedachte kan verlossen, door deze in mezelf om te zetten, tot een gedachte die ook een werkelijke oplossing is voor de mensen die deze oplossing niet meer kunnen zien voor zichzelf.

Ook deze gedachte is niet van deze aarde, want deze heeft een oorsprong bij de mens die die het al heeft gerealiseerd en dat is hij die het al heeft gedaan. Alleen de mensheid nog niet.

Namelijk dat deze gedachte ook nog eens mijn eigen oplossing is voor dat wat ik zelf al mocht gaan inzien om mijn eigen leven om te zetten naar een leven dat een ieder zich mag gaan aannemen en dat een ieder deze gedachte mag aanvaarden als iets wat ze zelf kunnen doen om ook voor zichzelf dingen op te lossen en ook het bewustzijn van de mensheid te verhogen. Want het is het bewustzijn van de één die het doet voor de ander en ook het doet voor de gehele mensheid. 

Want het is het bewustzijn van een ieder dat de mensheid maakt. Dat is zoals het is. En, deze gedachte is een gedachte die niemand ooit nog heeft gehad voor zich zelf, noch voor een ander.

Daarom kan er ook wel eens iemand zijn die het ook nog eens voor zichzelf gaat doen, ook al is het gedaan door een ander. Want het is het grote misverstand wat onder de mensheid leeft en dat is de eindconclusie van de man die het realiseren kan.