Het Anti-Pest-Moment

HET ANTI-PEST PROGRAMMA 

~ De juiste houding op het juiste moment veranderd alles. ~

Belangrijk zijn uiteraard de lichamelijk houding, verbale houding en uitdrukking van het woord, namelijk wat je zegt, hoe je iets zegt en wanneer je iets zegt. Het woord, de toon en houding. 

Dit anti-pest programma voor kinderen toont aan dat er geen programma voor kinderen hoeft te worden ontwikkeld tegen pesten. Inderdaad! Het is namelijk geen programma en is ook niet speciaal voor kinderen. Het is voor een ieder die zichzelf wil beschermen tegen ongewenst gedrag en alles wat van buiten jezelf komt.

Het is ook voor kinderen (ouders) die problemen hebben met zelfacceptatie, zelfwaardering en zelfliefde. Voor kinderen die zich alleen en buitengesloten voelen door deze wereld. En het is helemaal voor kinderen die een ‘label’ hebben gekregen door deze maatschappij!

Want kinderen zijn kinderen en mogen in geen geval door de buitenwereld worden veroordeelt met welk label dan ook. 

HET MOMENTUM en het juiste moment

Woorden op het juiste moment,  de juiste toon op het juiste moment en de juiste houding op het juiste moment veranderd alles.

Dit is een goed voorbeeld van hoe en waar HET MOMENTUM impact kan hebben op de rest van je leven. Want in HET MOMENTUM veranderd alles.