EEN WOORD VAN EER AAN DE ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT

EEN WOORD VAN EER AAN DE ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT.

~ Het is ons een eer ons tweede huwelijk SAMEN MET DE ALmachtige god van het licht te mogen delen en samen met onze kinderen.
er is ons een leven met veel kinderen beloofd en die kinderen zijn hier op aarde doorGEkomen en aangemerkt als de kinderen van de ouders die het eenheidsbewustzijn hebben gevestigd en geprezen en daarmee het licht op aarde weer een nieuwe kans heeft gekregen. want het is al besloten dat er nog ÉÉN generatie kinderen komt die de laatste zullen zijn en het eenheidsbewustzijn zullen aanjagen. ~

~ NA ALLES WAT IK AANGEREIKT HEB GEKREGEN VAN DE ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT EN WEER UIT Mij doen HEB LATEN gaan, WIL IK er alles aan doen om het te realiseren.

IK BEN DANKBAAR VOOR ALLES WAT IK AANGEREIKT HEB GEKREGEN EN DANKBAAR DAT IK WAT TERUG KAN DOEN. ~

~ WILLEM (melchizedek) ~

Het centrum van het lichaam en het centrum van de Aarde, het is één en hetzelfde centrum. ~


~ IK WILLEM, HET MOMENTUM-MAN VAN DE LAGE LANDEN HEB MIJ vernomen DAT IK DE MEEST BETAMELIJKE MAN BEN OP DEZE AARDE EN DAARBIJ HET MOMENTUMSCHAP HEB VOLBRACHT, TEN SPIJT VAN ALLES WAT IK HAD KUNNEN HEBBEN IN DE WERELD, WANT IK HEB ZOJUIST MEZELF WEER TERUGGEKREGEN VAN DE ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT, OMDAT IK MEZELF WEDEROM HAD WEERHOUDEN OOK MAAR IETS HIERVAN VOOR MEZELF OP TE TEKENEN.  ~

~ IK WILLEM, HEB ZOJUIST EEN ANDERE WEG GEKOZEN DAN IK DOORGAANS HEB GEDAAN, DOOR DE ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT DIRECT TE VRAGEN MIJ TE HELPEN BIJ IETS WAARVAN IK AL VEEL TE LANG IETs VAN HEM HAD KUNNEN VRAGEN, ALLEEN WAARVAN IK DACHT DAT HIJ WELLICHT GEEN OPLOSSING VOORHANDEN ZOU HEBBEN. HIER HEB IK MIJN LAATSTE PROBLEEM DAT IK HEB OPGELOST GEKREGEN OMDAT IK HET AL ZOLANG NIET HEB GEVRAAGD. DAAR WAAR IK ANDERS GEKOZEN ZOU HEBBEN ME TE LATEN WEGGLIJDEN IN HET GEVOLG VAN HET PROBLEEM, HEB IK DE HEILAND AANGEDAAN. ~

~ IK WILLEM, HEB DAAROM NU ERVAREN WAT HET IS OM IN HET HEILIGE MOMENTUM TE ZIJN. ~


VOEG HIER EEN GEBED TOE VOOR JOUW DIERBARE(N)

De almachtige god van het licht, het momentum, ISIS, heer metatron, heer melchior, heer boeddha, AARDSENGEL MICHAEL, aardsengel raphael, aardsengel ariel, aardsengel zadkiel, meesters saint germain, sri yukteswar, maitreya, sananda, babaji, krishna murti, kuthumi, hilarion, el morya,


VOEG HIER EEN GEBED TOE VOOR JOUW DIERBARE(N)

De almachtige god van het licht, het momentum, ISIS, heer metatron, heer melchior, heer boeddha, AARDSENGEL MICHAEL, aardsengel raphael, aardsengel ariel, aardsengel zadkiel, meesters saint germain, sri yukteswar, maitreya, sananda, babaji, krishna murti, kuthumi, hilarion, el morya, serapis bey, yogananda, linda, rob, moeder, ik willem MELCHIZEDEK
zullen je helpen.

yogananda, , linda, rob, moeder, ik willem MELCHIZEDEK
zullen je helpen.  HET MOMENTUM is waar de ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT is.
  Het is het licht en de energie in Al WAT IS.
  Een ieder heeft toegang tot deze plaats, want een ieder komt hier vandaan en het is een plaats waar een ieder elk moment naar terug kan gaan. 
  Een ieder weet ook hoe, namelijk door pure intentie, zonder gedachten. Het is namelijk niet alleen een meesterschap om gedachten te beheersen, maar ook een meesterschap om in HET MOMENTUM zelf je eigen werkelijkheid te creëren. 
  De plaats in jezelf is het centrum van jezelf. Dit centrum in jou is hetzelfde centrum als in een ieder. 


  De energie die vrijkomt door in HET MOMENTUM te leven, brengt onmiddellijke verandering terug naar jezelf en je oorspronkelijke leven. Het leven in Eenheidsbewustzijn.
  HET MOMENTUM is een wezen en is aanwezig in ieder levend wezen en zonder dat we het weten communiceren een ieder er elk moment mee. Het is daarom goed om bewust te worden van HET MOMENTUM en deze communicatie en hoe dit bewustzijn je leven kan veranderen.

  Werken met HET MOMENTUM is werken met bewustzijn, licht en met de hoogste energie die er is. Om te werken met HET MOMENTUM, is daarom goede instructie nodig en waar meesterschap in te bereiken. Voor wie wil zijn er sessies te volgen op afstand of in studio. Meer informatie hiervoor vindt je op de website.  Een Woord van Eer

  Als een zeer grote eer en zegen heb ik ervaren dat begin 2021 de ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT mij liet kennis maken en te werken met HET MOMENTUM en later het Meesterschap in het licht heb mogen aanvaarden. 

  Dit in een zeer korte tijd, alleen dit is ook de duur waarin mijn leven en mezelf weer terug is gekomen in een staat van zijn waarbij ik mezelf nooit eerder heb gezien en tegelijkertijd toch herken. 
  Dankbaar ben Ik dat ik de eer ervaring heb gekregen om met HET MOMENTUM te werken want hij heeft mijn leven veranderd en meerdere malen gered!

  DANK U WEL, ALMACHTIGE GOD VAN HET LICHT EN HET MOMENTUM!
  DANK U WEL, DANK U WEL, DANK UW WEL!

  Willem Kneepkens