EENHEIDSKINDEREN & DE NIEUWE WERELD


EENHEIDSBEWUSTZIJN VOOR KINDEREN

Het eenheidsbewustzijn voor kinderen is niet anders dan het eenheidsbewustzijn voor volwassenen. 

Het eenheidsbewustzijn is eenheidsbewustzijn en is hetzelfde voor iedereen, namelijk één bewustzijn waar we allen deel van zijn, dat we allen dragen en aan bijdragen.

Er is alleen één verschil en dat is dat bij kinderen dit bewustzijn veel duidelijker blijkt omdat dat het pure bewustzijn is dat ze mee hebben genomen vanuit hun reïncarnatie naar de Aarde.

Deze gedachte van reïncarnatie is voor veel mensen nog wat onwennig, alhoewel dit voor kinderen sneller te herinneren is. Want het is in elk mens latent aanwezig. 

Het is zo bepaald doordat elk mens een latente behoefte heeft aan zelfontwikkeling en naar deze aarde komt om te groeien in hun eigen ontwikkeling. Daarom is het voor deze kinderen belangrijk dat er onderwijs komt dat deze groei draagt en voortzet.

Karakterontwikkeling en de ontwikkeling van betamelijkheden zijn vereisten om de energie en het licht voor de nieuwe wereld te dragen. Zo ook hoe kinderen in hun weg naar volwassenheid leren zich te verhouden naar andere mensen, wie dit ook zijn. 

De oorsprong is in elk kind aanwezig en zo ook het eenheidsbewustzijn. Kinderen herinneren zich deze oorsprong en zijn zo de hoofdrolspelers van de nieuwe wereld. Het is aan de ouderen om ze te vrijwaren van de misleiding van de oude wereld.