De Overvloed

OVERVLOED EN HET MOMENTUM 

~ Overvloed is onvoorwaardelijk en dus voorbestemd om te zijn ~

Eenheidsbewustzijn is het bewustzijn dat allen één zijn met alles en alles met één. Ieder kind heeft dit bewustzijn ooit gekend. Alleen er is geen bewust kind dat dit ooit heeft gekend, want kinderen zijn zich er niet van bewust. Daarom is elk kind hier op Aarde om te leren van zijn/haar eerdere fouten en heeft elk kind deze ooit wel eens gemaakt.

De Aarde is van oorsprong een Kinderparadijs geweest en kenden alleen overvloed. Alle eenheidskinderen van nu zijn daar terug geweest en vinden de Aarde nu een hel omdat ze er zich niet meer thuisvoelen. Dus HET MOMENTUM is hier en nu alomaanwezig om deze kinderen te helpen op aarde weer een nieuw thuis te vinden. Deze kinderen helpen deze aarde met het herinstalleren en ‘aarden’ van deze nieuwe wereld.  

Overvloed is iets hoort bij het eenheidsbewustzijn. Er bestaat geen overvloed in deze huidige wereld omdat er geen volledig eenheidsbewustzijn is. En zolang dat er niet is, is er geen overvloed. Want overvloed kan alleen bestaan als het bewustzijn er is dat we allen één zijn met alles en alles met één. 

De welvaart die er is in de wereld is geen overvloed. Overvloed is overvloed voor iedereen en iedereen afzonderlijk. Overvloed is bedoeld om te zijn en dus vanzelfsprekend. Overvloed is gedeelde welvaart.